KOLO Nordic, Vesterbrogade 83, 5.th., 1620 København V, Danmark CVR: 43173693

Vores hold

Mød de frivillige

Mads Lauridsen

Iværksætter, eventmanager og socialpædagog. Mange års erfaring i projekter og socialt arbejde, med et stort hjerte for Ukraine og deres frihedskamp.

Kristine Marie Foss

Arbejder med netværk, koble mennesker sammen, events og fundraising. Mit hjerte tændes i kampen for demokratiet, det enkelte menneskes ret til at kunne vælge. Uretfærdigheden overfor alle disse mennesker i Ukraine gør, at jeg bare må handle.

Jeppe Madsen

Uddannet brandmand med erfaringer fra mange forskellige organisationer drevet af frivillige. Brænder for at hjælpe Ukrainerne i deres frihedskamp.

Nicklas Bang

Arbejder som pædagog. 9 års erfaring med frivilligt socialt arbejde. Mit fokus i KOLO Nordic er på socialt arbejde.

Olga Stephensen

Født i Kherson Ukraine. Bosat i Danmark siden 2002. Taler bl.a. ukrainsk, russisk, dansk, engelsk.  Tager sig bl.a. af samtaler der kræver oversættelse, og diverse koordinering med lokale i Ukraine.

Johannes Stephensen

Uddannet bådebygger, keramik konservator og lidt af hvert.

Line Rindvig

Arbejder indenfor artist management samtidig med at øge bevidstheden om situationen i Ukraine. Dette involvere at forbinde fagfolk både i og udenfor Ukraine og fremme pressedækningen samt et stærkt fokus på soldaternes mentale sundhed og støtte.

Andreas Foss

Kommunikationsekspert, der arbejder med film og video. Ønsker at skabe og fortælle historier, der kan hjælpe med at bringe en lysere fremtid i Ukraine.

Mail:andreas@kolonordic.dk

SÅDAN STARTEDE KOLO NORDIC

De to stiftere af KOLO Nordic, har tidligere været involveret i Polen og Ukraine, og var, som så mange andre dybt berørt af krigen i Ukraine og besluttede at hjælpe. Imponeret over det ukrainske folks magt og villigheden i andre lande til at dele ressourcer, ønskede vi at finde ud af, hvordan vi kunne bidrage med vores viden og netværk. Så vi skabte KOLO Nordic som en platform til at skabe langsigtede levedygtige og effektive løsninger for at hjælpe det ukrainske folk i deres kamp for at overleve og beskytte deres land, samt for at genopbygge det i de kommende år.

KOLO NORDIC, ER MED HELE VEJEN

Projektet startede med en tur til Poznan i Polen, hvor vi besøgte et flygtningecenter for at samle de nødvendige kontakter til vores første tur til Ukraine. Den 17. april kørte vi til Lutsk i Ukraine
med en varevogn fuld af nødhjælp. I Lutsk, L’viv og Kiev leverede vi hjælp, og mødte mennesker som skulle blive en del af vores store netværk.
Vi planlægger nu kommende ture og udvikler ideer, der sikrer, at KOLO Nordic vil være en del af at skabe langsigtede holdbare løsninger til at hjælpe Ukraine i deres frihedskamp.

Vil du være en del af KOLO Nordic?

Der er mange måder at hjælpe Ukraine på, og der er brug for os alle. Har du lidt overskud i hverdagen, og lidt plads i garagen eller i kælderen, så leder vi lige nu efter nogen til at hjælpe os med vores indsamling af varmt tøj, varmt fodtøj, både til børn og voksne, samt soveposer og generatore.

Shopping Basket