Bliv KOLO Medlem

KOLO-Medlemmer pr. 13/5 2024
0

Missionen lykkedes. KOLO er nu en forening med over 300 medlemmer. Det gør at vi kan blive godkendt af Skattestyrelsen som NGO, hvilket gør donationer fradragsberettiget. Vi håber stadig at mange flere vil blive medlemmer. At kunne vise en så synlig opbakning fra jer, kan i sidste ende bane vejen for mere nødhjælp de rigtige steder. I øvrigt bruger vi medlemskontingenterne til mere nødhjælp, så vi er taknemlige på mindst to måder.

 

Siden vi startede arbejdet med at støtte Ukraine sidste år, har vi løst mangfoldige opgaver og modtaget mange gavmilde donationer. Tendensen lige nu er, at behovet er uindskrænket. Måske endda stigende. Vi vil derfor gerne kunne sikre at donationer går så ubeskåret som muligt til det meningsfulde arbejde.

Vi håber derfor du vil støtte op og registrere dig som medlem. Det koster 200 kr og for det får du kun et medlemsnummer, men til gengæld også viden om at du har ydet et meget vigtigt bidrag til et meningsfyldt arbejde i Ukraine.

Alt du skal gøre er at trykke på knappen ovenfor. Vi lover til gengæld at bruge pengene ubeskåret, hvor det virkelig batter, ligesom vi i øvrigt gør med alt hvad KOLO modtager.